Vildan Atasever – İsmail Hacıoğlu Boşandı

Vildan Atasever – İsmail Hacıoğlu Boşandı
23 Ocak 2015 tarihinde eklendi, 1.785 kez okundu.

Vildan Atasever – İsmail Hacıoğlu Boşandı

Vildan Atasever’in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu ile anlaşarak boşanmışlardır. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz.”

DATÇA’YA YERLEŞMİŞLERDİ

İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurmuş, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça’ya yerleşmişti.

Toplam 60 metrekarelik minicik bir taş evde yaşamaya başlayan çiftin ziyaretçileri hiç eksik olmuyordu.

Viltan Atasever Kimdir?

Hayatı

1981’de Bursa’da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde, Lise öğrenimini Cihangir Koleji’nde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ile 2010 yılında evlendi.4,5 yıl evli kaldıktan sonra 21 Ocak 2015 tarihinde karşılıklı anlaşmayla boşanmışlardır.

Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar
2003 Kurtlar Vadisi Nazlı Bekiroğlu (Hüsrev Ağa’nın kızı)
2004 Azize
Kadın İsterse Buket
2005 İki Genç Kız Handan
2006 Kader Uğur
2007 Bıçak Sırtı Güneş
2007 Yaralı Yürek Beyaz
2008 Gece Sesleri Aslı
2008 Osmanlı Cumhuriyeti Asude
2009 Samanyolu Zülal
2011 Başrolde Aşk Öykü
2013-2014 Osmanlı Tokadı İstanbul

Sürekli misafir ağırlayan ikili, Datça’yı gezdirdikleri yakınlarını yaşadıkları mutluluğa da ortak ediyordu.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi, 1.785 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica