Vatan Şaşmaz Kimdir? Biyografisi, Boyu, Sevgilisi Kim, Evli mi

Vatan Şaşmaz Kimdir? Biyografisi, Boyu, Sevgilisi Kim, Evli mi
13 Eylül 2015 tarihinde eklendi, 1.020 kez okundu.

Vatan Şaşmaz Kimdir?

Doğum Tarihi : 8 Ocak 1974

Doğum Yeri : İstanbul

Boyu : 185 cm

Kilo : 80 kg

Burcu : Oğlak

Evlilikleri : Nurşen Kocayaş (e. 2011–2014), Yasemin Adalı (2015- ?)

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona bu ismi vermiş. “Ben biraz milliyetçiyimdir, bu nedenle oğluma bu ismi uygun gördüm. Aslında ismi ‘Vatansever’, ama artık hepimiz ona ‘Vatan’ diyoruz.

Şehremini Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nde İşletme okuyan Vatan Şaşmaz, okul yıllarında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı’nda fotomodellik yapmış, reklam filmlerinde, video kliplerde rol almış ve bazı katalog çekimlerine katılmıştır.

Özel Hat programıyla Magazin Gazetecileri Derneği’nin ‘En İyi Erkek Sunucu’ ödülünü alan Vatan Şaşmaz, 2002’de Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın oynadığı Çocuklar Duymasın dizisindeki Engin rolüyle de oyunculuğa başladı. Bu rol ile kendini kanıtlayan Vatan Şaşmaz, sinema filmlerin de iddialı olduğunu belirtmektedir.

Sunuculuk ve oyunculuktan sonra bir de yazarlığa soyunan Vatan Şaşmaz, Öteki Yüzüm Gri adlı kitabının 10.000 adetten fazla satmasından çok mutlu olduğunu söylemektedir.

Vatan Şaşmaz, 2010 yılında yeniden başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldı.

Filmografisi

2012 İşler Güçler
2012 Senin ki Kaç Para – Cemil Poyraz
2011 Hiç Rıza
2010 İblis: Cadı Kanı
2010 Gecekondu
2010-2013 Çocuklar Duymasın – Engin
2019 Kanal-İ-zasyon
2009 Zordur Almak Bizden Kızı
2009 Kandıramazsın Beni
2008 Yalancı Romantik – Konuk Oyuncu
2007 Dudaktan Kalbe
2006 Aynı Çatı Altında
2005 Belalı Baldız – Konuk Oyuncu
2005 Çılgın Yuva – Ati
2004 Avrupa Yakası – Konuk Oyuncu
2002-2004 Çocuklar Duymasın – Engin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica