Tuba Ünsal

Tuba Ünsal
6 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 2.036 kez okundu.

Tuba Ünsal Kimdir?

Doğum Tarihi: 7 Aralık 1981 

Nereli : İzmir

Boyu : 167 cm

Kilo: 51 kg

Evlilikleri: Cem Cantaş (2004 – 2006) Murat Pilevneli, Mirgün Cabas (2013 – Günümüz)

Hayatı

Denizli’de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarakRuhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006’da boşandı. 2012’de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.

Filmografi

  • Ruhumun Aynası (2014)
  • Bebek İşi (2013)
  • Öyle Bir Geçer Zaman ki (2013)
  • Beni Unutma (2012)
  • Tövbeler Tövbesi (2011)
  • Dizi TV (2011)
  • Çakallarla Dans (2010)
  • Türkler Çıldırmış Olmalı (2009)
  • Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009)
  • Şaşirtmali (2009)
  • Çocuk (2008)
  • Plajda (2008)
  • Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
  • Yemin (2007)
  • Çılgın Dersane (2007)
  • Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
  • Küçük Hanımefendi (2006)
  • Yeniden Çalıkuşu (2005)
  • Seni Çok Özledim (dizi) (2005)
  • Hızlı Adımlar (2004)
  • Ruhun Duymaz (2004)
  • Vizontele Tuuba (2003)
  • Mumya Firarda (2002)
  • Kolay Para (2002)
  • Karaoğlan (2002)
  • Savunma (2001)
  • Kırık Kalpler (2000)
  • Kurt Kapanı (1999)
  • Kıvılcım (1999)
  • Ruhsar (1997)
  • Kara Melek (1996 – 2000)
  • Ayşecik (1996 – 2003)
  • Mahallenin Muhtarları (1992)
6 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 2.036 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica