Pınar Altuğ

Pınar Altuğ
5 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 2.410 kez okundu.

Pınar Altuğ Kimdir?

Doğum tarihi : 02.Eylül.1973

Pınar Altuğ Nereli : İstanbul

Boy : 174 cm

Kilo : 60 kg

Burcu : Başak

Meslek : Dizi Oyuncusu, Model, TV Sunucusu

Saint Benoît Fransız Lisesi’nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

Kariyeri

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999’da Pınar’ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

1999 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar’ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye’nin Yıldızları programını sundu. 2010’da ise Çocuklar Duymasın’ın yeni versiyonunda rol almıştır.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

Filmografi

  • Kurt Kapanı (1999) (Serap)
  • Çocuklar Duymasın (2001-halen) (Meltem)
  • Reyting Hamdi (2002) (Pınar)
  • Omuz Omuza (2004) (Nisan)
  • Davetsiz Misafir (2005) (Defne/Şirin)
  • İlk Aşkım (2006) (Lale)
  • Deli Dolu (2006) (Selin)
  • Aile Reisi (2009) (Bahar)

Sunuculuk yaptığı programlar

  • “Türkiye’nin Yıldızları” (2004)
  • Sizi Böyle Alalım (2007)
  • Bir Dilek Tut (2007)
  • Mucizeler Gecesi (2007)
  • Pınarın Günlüğü (2008)
  • Bir Şarkısın Sen (2009)
  • Bir Şarkısın Sen (2012)
5 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 2.410 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica