Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Aşkı

Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Aşkı
12 Ocak 2015 tarihinde eklendi, 4.545 kez okundu.

Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Aşkı

Ulan İstanbul dizisiyle büyük çıkış yakalayan Kaan Yıldırım kendi instagram adresinden yayınladığı fotoğrafla güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile olan aşkını herkese ilan etmiş oldu. İkilinin arasında uzun zamandır bir ilişki olduğu konuşuluyordu. Ezgi Eyüboğlu Ulan İstanbul dizisinde 2 bölüm konuk oyuncu olarak da rol almıştı.

http://instagram.com/kaannyildirimm/

http://instagram.com/ezgieyuboglu

Ezgi Eyüboğlu Kimdir

Ezgi Eyüboğlu (d. 15 Haziran 1988, Ankara), Türk oyuncu. [1] [2]

İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.

İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.

2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlenmektedir.

Ezgi Eyüboğlu Boyu Kaç ?

165 CM

Ezgi Eyüboğlu Kilosu Kaç ?

50 KG

Filmografi

  • 2007 Senin Uğruna
  • 2008 Arka Sokaklar
  • 2010 Ateşe Yürümek
  • 2011 Kutsal Damacana: Dracoola
  • 2011 Kalbim Seni Seçti
  • 2011 Muhteşem Yüzyıl[3]
  • 2012 Sudan Bıkmış Balıklar
  • 2012 Yalan Dünya – 27. bölüm
  • 2013-2014 İntikam
  • 2014 Yasak
  • 2014 Ulan İstanbul – Ada Akça

 

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi, 4.545 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica