Cenk Ertan

Cenk Ertan
7 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 1.257 kez okundu.

Cenk Ertan

Doğum Tarihi : 1 Ocak 1970

Nereli : Almanya

Boy :  188 cm

Kilo :  79

Burcu : Oğlak

Evlilikleri : Fulya Ceylan Aksütlü

Cenk Ertan,  oyuncu ve eski manken. Mankenlikten oyunculuğa geçen Cenk Ertan ilk oyunculuk deneyimini Alacakranlıkadlı dizide gerçekleştirdi. Ayrıca Demet Sağıroğlu’nun Arnavut Kaldırımı, Ajda Pekkan’ın Eğlen Güzelim ve İzel’in ise Galibi Sen şarkılarının klibinde rol almıştır. Yeni sezonda Şehrin Melekleri dizisinde Polis Amiri rolünde karşımızda olacak.

Filmografi

  • 2014 – Sil Baştan – Bakan
  • 2011 – Umutsuz Ev Kadınları : Kudret
  • 2010 – Aşk ve Ceza : Bora
  • 2008 – Çemberin Dışında : Aycan Demirkan
  • 2007 – Parmaklıklar Ardında : Yılmaz Aydın
  • 2006 – Rüyalarda Buluşuruz
  • 2005 – Ödünç Hayat : Cemal
  • 2005 – Ihlamurlar Altında : Cem Akman
  • 2004 – Haziran Gecesi : Cemal
  • 2004 – Kurtlar Vadisi : Faruk
  • 2003 – Alacakaranlık
7 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 1.257 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica