Bahar Öztan Yumurtalık Kanseri

Bahar Öztan Yumurtalık Kanseri
17 Aralık 2015 tarihinde eklendi, 1.797 kez okundu.

Bahar Öztan Yumurtalık Kanseri

Yeşilçam’ın ‘Gamzeli Güzel’ lakaplı oyuncusu Bahar Öztan (53), şu sıralar hayatının en zor günlerini geçiriyor. 20 yıldır Bodrum’da yaşayan Öztan, üç ay önce karnındaki şişlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Daha sonra İstanbul’a gelen oyuncu, doktorların yumurtalık kanseri tanısı karşısında şoke oldu. Vakit kaybetmeden ameliyata alınan Öztan, dokuz gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata döndü.

Tedavi olduğu hastanede önceki gün oğluyla objektiflere takılan oyuncu, kötü günleri atlattığını söyledi. Karnından dört kilo sıvı çıkarıldığını anlatan Öztan şöyle konuştu: “Eski sağlığıma kavuşmak için tedavim sürüyor. 21 günde bir kemoterapi görüyorum. Hiçbir zaman ‘Neden ben?’ diye sormadım. Demek ki bu benim sınavımmış. Kısa sürede hayli kilo verdim. Erken teşhisle hayata tutundum.” (Milliyet)

Bahar Öztan (d. 1952) Sinema oyuncusu.

1972’de Mahkum filmiyle sanat hayatına başlayan Bahar Öztan, bir mimar ile evlenerek Bodrum’a yerleşmiş ve bir kreş açarak işletmeye başlamıştır. Uzun süre sinemaya ara verdikten sonra 2007’de yine bir filmde rol almıştır.

Bahar Öztan boyu : 1,60

Bahar Öztan kilo : 68

Bahar Öztan

Bahar Öztan (d. 1952) Sinema oyuncusu.

1972’de Mahkum filmiyle sanat hayatına başlayan Bahar Öztan, bir mimar ile evlenerek Bodrum’a yerleşmiş ve bir kreş açarak işletmeye başlamıştır. Uzun süre sinemaya ara verdikten sonra 2007’de yine bir filmde rol almıştır.

Bahar Öztan boyu : 1,60

Bahar Öztan kilo : 68

Filmografisi

Görgüsüzler – 2008
Aşk Kapıyı Çalınca – 2007
Yalvarış – 2000
Günbatımı – 1991
Kiralık Anne – 1990
Sonsuz Kaçış – 1990
Sabahın İlk Işıkları – 1989
Serseri Aşıklar – 1989
Yarın Bir Başka Gündür – 1989
Hedef – 1989
Serçeler Göç Etmez – 1988
Kıbrıs’ta Vuruşanlar – 1988
Sapık Kadın – 1988
Severek Öldüler – 1987
Gençlik Yılları – 1987
Vahşiler – 1987
Umutların Ötesi – 1987
Babamız Eğleniyor – 1987
Kaderim – 1987
Mazideki Kadın – 1986
Sevdan Öldürdü Beni – 1986
Ağlama – 1986
Ava Giden Avlanır – 1986
Hasretim – 1986
Manyak – 1986
Namus Sözü – 1986
Mahkum – 1985
Bu Ne Sevgi – 1985
Melek Yüzlüm – 1985
Bin Defa Ölürüm – 1985
Domdom Kurşunu – 1985
Fakir Milyoner – 1985
Kaplanlar – 1985
Son Darbe – 1985
Kanun Adamı – 1985
Darbe – 1984
Ortadirek Şaban – 1984
Deli Fişek – 1984
Futboliye – 1983
Bedel – 1983
Dostlar Sağolsun – 1983
Aptal Kahraman – 1983
Gül Ağacı – 1983
İkimiz de Sevdik – 1983
Yıldızlar da Kayar – 1983
Küçük Ağa – 1983
Ağlayan Gülmedi mi? – 1982
Bizim Mahalle – 1982
Dört Yanım Cehennem – 1982
Sevenler Ölmez – 1982
Doktor Civanım – 1982
Kırmızı Kelebek – 1982
Kanlı Nigar – 1981
Şaşkın Milyoner – 1980
Sönmüş Ocak – 1980
Çırılçıplak – 1977
Aşk Dediğin Laftır – 1976

Bahar Öztan kansere yakalandı - bahar Öztan kanser mi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica