Alican Yücesoy

Alican Yücesoy
7 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 1.662 kez okundu.

Alican Yücesoy

Doğum Tarihi : 22 Ekim 1982

Boy : 184 cm

Kilo : 80 kg

Burcu : Terazi

Evlilikleri : Melisa Sözen (2013-2014)

Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibari ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

Filmografisi

  • 2015- Kördüğüm
  • 2015- Serçe Sarayı (Ali Rıza öğretmen)
  • 2014- Bana Artık Hicran De
  • 2013-2014 İntikam (Ali Sülen)
  • 2012 Şubat (Şubat)
  • 2012 Suskunlar (Cebrail)
  • 2011 Sen De Gitme (İlker)
  • 2011 Eyvah Eyvah 2 (Ibrahim)
  • 2010 Prensesin Uykusu (Neşet)
  • 2010 Eyvah Eyvah (Ibrahim)
  • 2009 Ev
  • 2008-2010 Adanalı (dizi) (Tilki Timur)
  • 2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)
  • 2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)
  • 2007 Zoraki Koca(Tarık)
  • 2007 Umut Adası (Tuğra)
  • 2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)
  • 2004 2 Eylül(Tim Çavuşu)
  • 2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)
  • 2003 Sessiz Gece (Işık)
  • 2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)
7 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 1.662 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica